Mut muotoiltiin niin

Uusi single, "Mut muotoiltiin niin", on ulkona 8.1.2018. Biisi on näennäisesti huoleton rakkauslaulu. Samalla se kuitenkin herättää ajatuksia siitä, miten ympäristö ja muut ihmiset muokkaavat meitä ja kuinka paljon tämä ”muotoilu” lopulta vaikuttaa minäkuvaamme. Kappale on tuttuun tapaan Mikan omaa käsialaa, tekstin hiomisessa oli apuna Heikki Salo. Biisin on tuotannosta vastaa tuttuun tapaan Janne Louhivuori / Louhipaja.

Uuden pitkäsoiton suunnniteltu julkaisuajankohta on syksyllä 2018.Lupa kimaltaa 2015

Lupa kimaltaa on Mika Peltosen neljäs pitkäsoitto. Levyn sävellykset, kuten suurin osa sanoituksistakin, ovat Mikan omasta kynästä. Osa teksteistä on kirjoitettu co-writena Heikki Salon kanssa, samalla Heikki toimi levyn sanoitustuottajana. Levyn

lupakimaltaa.jpg

musiikillisesta tuotannosta vastasi Janne Louhivuori, joka myös soitti suurimman osan levyllä kuultavista kitaroista. Karkea työnjako oli: Mika - akustiset kitarat, Janne - sähkökitarat. Studiobändin rumpali oli Kepa Kettunen ja basisti Mikko Löytty. Koskettimista vastaa Peltone -bändissäkin soittava Markku Pekonen.

Levyn biiseistä "Rautavaarat" ja "Ootsä se vai et?" ovat saaneet runsaasti radiosoittoa, YLE radio Suomi valitsi jälkimmäisen levyuutuuksiinsa vko 10/2015 ja kappale olikin kolmanneksi soitetuin biisi kyseisellä viikolla!

Tilaa levy täältä.

Aiemmat julkaisut:

Voisin kuvitella (2013, Single)
Tähän asti tiesin (2011)
Kevyesti keskellä päivää (2011, Single)
Mika Peltonen - 1999-2009 (2009)
Musapaviljonki (2009, Single)
Huonoa valoa (2006, Single)
Rock L'Ola (2001)