Tuulet Muuttaa suuntaa!

Etupieni

Tuulet muuttaa suuntaa on ensimmäinen single Mikan tulevalta levyltä. Biisin tarinassa liikutaan ihmismielen syövereissä muutoksen hetkellä. Singlen tuotti tuttuun tapaan Janne Louhivuori, tekstin viilaamisessa ooli mukana armoitettu sanaguru Heikki Salo.

Uuden pitkäsoiton suunnniteltu julkaisuajankohta 2018.Lupa kimaltaa 2015

Lupa kimaltaa on Mika Peltosen neljäs pitkäsoitto. Levyn sävellykset, kuten suurin osa sanoituksistakin, ovat Mikan omasta kynästä. Osa teksteistä on kirjoitettu co-writena Heikki Salon kanssa, samalla Heikki toimi levyn sanoitustuottajana. Levyn

lupakimaltaa.jpg

musiikillisesta tuotannosta vastasi Janne Louhivuori, joka myös soitti suurimman osan levyllä kuultavista kitaroista. Karkea työnjako oli: Mika - akustiset kitarat, Janne - sähkökitarat. Studiobändin rumpali oli Kepa Kettunen ja basisti Mikko Löytty. Koskettimista vastaa Peltone -bändissäkin soittava Markku Pekonen.

Levyn biiseistä "Rautavaarat" ja "Ootsä se vai et?" ovat saaneet runsaasti radiosoittoa, YLE radio Suomi valitsi jälkimmäisen levyuutuuksiinsa vko 10/2015 ja kappale olikin kolmanneksi soitetuin biisi kyseisellä viikolla!

Tilaa levy täältä.

Aiemmat julkaisut:

Voisin kuvitella (2013, Single)
Tähän asti tiesin (2011)
Kevyesti keskellä päivää (2011, Single)
Mika Peltonen - 1999-2009 (2009)
Musapaviljonki (2009, Single)
Huonoa valoa (2006, Single)
Rock L'Ola (2001)